Sinds mei 2018 is restaurant RED gevestigd in het pand van hotel Het Anker.
Een echte beleving
Uit eten moet een beleving zijn. Bij hun ga je op een culinaire reis. Waar alle zintuigen geprikkeld zullen worden. Even ontstressen in deze stressvolle wereld. Ze werken uitsluitend met verse, seizoensgebonden en zoveel als mogelijk, regionale producten en leveranciers. Samen sterk en kwaliteit boven kwantiteit!
No waste
No waste koken is bij restaurant RED een ingeburgerd iets. Afval van groenten wordt gedroogd om weer verwerkt te worden in soepen, sauzen of als poeder in een van hun smaakvolle gerechten. Vlees restantanten worden dry aged en weer gebruikt om heerlijke bouillons en / of sauzen te maken. Zo wordt de keuken weer naar een nieuw level gebracht.
samenwerking
Bij goed eten hoort natuurlijk goede wijn. Hiervoor heeft restaurant RED een mooie samenwerking met een aantal wijnleveranciers. De goede relatie en prachtige wijn van de buren wijnhandel Storms komt tot uiting in hun huiswijnen als ook begeleidend bij een aantal van onze gerechten.
Kortom genieten met een hoofdletter G. Denk aan jezelf dan RED je het wel!
Met vriendelijke en culinaire groet,
Mike Reijnders en team RED