Museummaand / - Monat 2023

Poster van Museummaand

Een maand lang toegang tot dertien musea in Nederland en Duitsland: dat is de Museummaand! Van 10 november t/m 10 december slaan de partnersteden Venlo en Krefeld én Roermond en Mönchengladbach de handen ineen en laten je kennismaken met het culturele aanbod in jouw buurt en over de grens.

Wat houdt dit in?

Tijdens de Museummaand bieden alle dertien deelnemende musea in Nederland en Duitsland een gezamenlijk museumticket aan. Je koopt het ticket voor slechts € 25 bij één van de deelnemende musea. Het geeft je de hele maand lang toegang tot alle dertien locaties. Ga de gehele maand de grens over en ontdek!

Unieke Aftrap met busreis

We trappen de Museummaand aankomend weekend (11 en 12 november) af. In dat weekend rijden er gratis bussen tussen Venlo en Krefeld én tussen Roermond en Mönchengladbach. Leuke bijkomstigheid: Indien je jezelf voor een busreis aanmeldt, ontvang je in de bus een gratis Museummaandticket (t.w.v. €25,-).

Gratis aanmelden

Per bus geldt een maximum aantal deelnemers. Wil je erbij zijn? Meld je aan via info@limburgsmuseum.nl en geef hierbij aan voor welke dag en bus je jezelf aanmeldt en met hoeveel personen je komt. Bijvoorbeeld: ‘Bus Venlo – Krefeld 11 november, 2 personen’. Een reservering is pas definitief als deze is bevestigd. 

Meer info en je plek reserveren kan via: https://bit.ly/3tV8Oid

De Museummaand wordt mogelijk gemaakt door het Interreg Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU) en de programmapartners.