Het interieur is zowel elegant als stoer. Een liefdescreatie van de hand van Edwin Soumang en Bethany DeLong.
Duurzaamheid:
Edwin en zijn team werken vooral met natuurlijke materialen , zoals tomatenvezelpapier voor de menukaarten en organisch tafellinnen. Een aanzienlijk deel van onze groenten, kruiden, fruit en honing halen we dan weer in onze moestuin van meer dan 1000m². We hebben ook steeds oog voor een goede balans tussen werk en privé bij onze medewerkers.
Samen met zijn internationale team creëert hij steeds weer verrassende gerechten met ingrediënten, recht uit eigen moestuin. De stijl van de keuken is klassiek in de basis met een onverwachte twist en volgt de principes van de ‘New Dutch Cuisine’. Respect voor de natuur en koken volgens de seizoenen staan binnen deze culinaire filosofie centraal.
De culinaire meesterwerkjes uit de keuken worden vergezeld van inspirerende wijnen van over de hele wereld, geselecteerd door Bethany. Zij weet de gerechten van Edwin als geen ander te combineren met mooie wijnen en is verantwoordelijk voor de indrukwekkende wijnkaart.
Bij lekker weer kunnen de gasten genieten van het aangename lounge terras aan de Roer en ook aan de Chef’s Table kan u reserveren voor een onvergetelijke avond.
Restaurant ONE is tot slot een officiële trouwlocatie; het feest van uw dromen, daarvoor moet u bij Restaurant ONE zijn!