Grand Café De Boei

Grand Cafe de Boei
Asseltsestraat 63
6071 BS
Swalmen
Grand Café De Boei

Brasserie / Lunchroom

Genieten met een hoofdletter G! Toegankelijk voor iedereen biedt Grand café De Boei een breed assortiment aan dranken en spijzen om een ieder een fantastische ervaring te bieden!

Chef kok Vincent Paczek en gastvrouw Charlotte America heten jullie van harte welkom bij Grand Café – Restaurant de Boei.
 

De reis van Grand Café De Boei.

Sinds 2011 zijn zij de trotse eigenaren van dit prachtige bedrijf. Het gehele jaar door laten ze je genieten van heerlijke gerechten en de prachtige, natuurlijke omgeving. Met veel aandacht voor de producten, service en prijs – kwaliteit biedt Grand Café De Boei je een complete beleving! In 2010 is het restaurant volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het heeft een sfeervolle, gezellige uitstraling en leent zich perfect voor een diner als ook om een kopje koffie met een stukje gebak te nuttigen.

Het restaurant

Het restaurantgedeelte is multifunctioneel doordat de scheidingswanden verplaatsbaar zijn en op deze manier 1 grote open ruimte kunnen creëren, waardoor de ruimte ook uitermate geschikt is om als feestzaal te gebruiken voor een groter gezelschap. Daarnaast beschikken ze over een lichte, ruime serre die gelijkvloers te bereiken is. In de winter wordt deze ruimte verwarmd, zodat het tijdens lunch en diner aangenaam vertoeven is op kamertemperatuur. Tijdens de zomerdagen schuiven ze alle wanden open, zodat je zo goed als buiten zit en als het ware het terras vergroot. Met het jonge en enthousiaste team zet het restaurant zich elke dag weer in om de gasten een aangename ervaring te bezorgen.

In de zomer worden ze druk bezocht door vele vormen van toerisme. Het is een druk fietsknooppunt, maar ook wandelaars en gasten uit de haven, die voor de deur gelegen is, weet de Boei veelvuldig te vinden.

Kortom, iedereen is welkom en ze bieden voor ieder wat wils. Tot binnenkort in Asselt! 

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
 
 
3,92km
Wandelroute
 
3,92km
Wandelroute
 
 
4,04km
Wandelroute
 
 
 
4,11km
Wandelroute
 
4,11km
Wandelroute
 
4,92km
Wandelroute
 
 
 
 
5,39km
Wandelroute
 
5,87km
Wandelroute
 
6,07km
Wandelroute
 
6,69km
Wandelroute
 
 
7,47km
Wandelroute
 
7,47km
Wandelroute
 
7,78km
Wandelroute