Hoeve de Bongerd

Bed and Breakfast

Brasserie / Lunchroom

Terras

Ontdek Hoeve de Bongerd, uw oase van gastvrijheid en vernieuwing in het hart van het kerkdorp Beesel. Een icoon dat sinds 2006 is omgetoverd tot een prachtige locatie voor zowel overnachtingen als heerlijke culinaire ervaringen.

Metamorfose

In 2023 onderging Hoeve de Bongerd een ware metamorfose. Het pand straalt nu in een eigentijds jasje, met een opgefriste look en een redesign dat zowel de bar als de 10 adembenemende slaapkamers en badkamers omvat. Alles is weer tip top in orde, klaar om je te verwelkomen.

Faciliteiten

Stel je voor: midden in het centrum van Beesel ligt een compleet gerenoveerde Hoeve de Bongerd, met een scala aan faciliteiten, waaronder een gezellig café, een ruime zaal en een sfeervolle Bed & Breakfast. Vanaf nu kun je weer genieten van een onvergetelijk verblijf in Beesel, op de plek die je kent en vertrouwt. Of u nu droomt van het organiseren van een spetterend feest, een geslaagd congres, of gewoon wilt ontspannen met een verfrissend drankje, bij ons bent u aan het juiste adres. Alles is mogelijk, en wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Het hele team van Hoeve de Bongerd staat te popelen om je te verwelkomen in ons mooie Drakedorp Beesel. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Tot snel!

In de buurt

De afstanden genoemd in onderstaande tegels zijn de afstanden vanaf de bovenstaande locatie.

 
1,80km
Wandelroute
 
 
2,85km
Wandelroute
 
 
 
 
3,57km
Wandelroute
 
3,57km
Wandelroute
 
 
 
5,55km
Wandelroute
 
5,55km
Wandelroute
 
5,61km
Wandelroute
 
 
 
6,68km
Wandelroute
 
 
7,29km
Wandelroute
 
7,40km
Wandelroute
 
7,43km
Wandelroute
 
7,47km
Wandelroute
 
7,65km
Wandelroute
 
 
8,09km
Wandelroute
 
8,10km
Wandelroute